SIB foton

Foton av sibiriska katter samt natur.

Thursday, September 28, 2006

Mamma Bia måsste visa dom små tuffingarna vem som ännu är störst.

Klätterbus!




Kattungarna blir allt tuffare så mamma Bia måste visa att ännu är hon störst och bestämmer.

Wednesday, September 27, 2006

4 veckor och tuffa.

Härliga små katter pigga och glada men sedan är det skönt att äta och vila hos mamma. Mellanmål med gräddfil är smaskens.

Monday, September 25, 2006

Trångbodda?

Jag hade satt in en korg till småkatterna men hade ju inte tänkt att "utfodringen" skulle ske där. Finns det hjärterumm så...

Saturday, September 23, 2006

Tuffa småttingar snart 4 veckor.

Nu är livet spännande och syskonen en utmaning.

Wednesday, September 20, 2006

Kattungarna vidgar vyerna!


Ungarna är nu 3veckor o 3 dagar. Dom börjar bli rörligare och tuffare. Brottas med varandra och undersöker leksakerna. Dom börjar få lite trångt och klättrar ut till sin mini rasthage. Detta gör dock mamma Bia bekymrad och hon sitter och vaktar dom och försöker ibland stoppa att dom går ut.
I morgon skall hagen utvidgas med liten sandlåda och matskål.
(Det tycks krångla med bilden just nu.)

Monday, September 18, 2006

Kattungepappa Sesam på utställning.



MEK har haft Int.Kattutställning i Matfors. Kattungarnas pappa Sesam har varit med. Vi hade planerat som fertil med hopp om Int:CH men dagen efter att kattungarna föddes började han urinmarkera kraftigt och blev mer högljudd så det blev kastrering. Nu något lugnare fick han bra omdömmen av dommaren och CAP.

Monday, September 11, 2006

Upptäcker världen!


Hej. 2 veckorsdagen firades med att upptäcka världen (bordet) vilket var uppskattat. Gissa om deras matte tycker att dom är söta. Hälsningar Ingrid.

Friday, September 08, 2006

En vecka o 4 dagar gamla.

Valiant tv Camelot som ropar efter mamma hö.
Morgana och Merlin nere. Blir allt "kattaktiga"
Fler bilder på hemsidan.

Monday, September 04, 2006

Färgmärkt kattungarna.

Nu är kattungarna märkta och har fått namn
från Kung Arturs hov vä Merlin , Camelot o Valiant. Flickan Morgana.

Sunday, September 03, 2006

Ögonen har öppnats.



I dag är ungarna en vecka och ögonen har öppnats. Spännande! Undviker blixtfoton nu så närbilder i dagsljus blir ofta suddiga.

Saturday, September 02, 2006

6 dagar gamla.


Nu stiger vikterna och kattungarna är lugnare utom när dom fajtas om spenarna. Bia kan koppla av lite bättre när ungarna sover och promenerar runt i lägenheten men hellst när dom andra 2 katterna är ute.
Det närmaste jag väntar nu är att dom skall få ögon och bli än sötare. Men inga blixtfoton första ögondagarna.

Friday, September 01, 2006

Kattungarna 5 dagar gamla.


Ja nu har det blivit lugnare i boet mindre pip mera ät och sov. Bia är uppe och promenerar runt i lägenheten ibland om ungarna sover lugnt. Bia och Csilla träffas i köket och säger glatt hej och även Tigris har varit där men bryr sig inte så mycket. Både Tigris och Csilla har förstått att vardagsrummet där småkissarna bor är förbjudet område. Csilla passerar dörren med ett lätt fräs. Vi får se hur det blir om ett par veckor. Nu ålar dom runt på sin mage och söker mat eller klago-piper om jag vill låna någon för viktkontroll. Alla ökar nu i vikt. Problemet är om jag väger samma 2 gånger. Jag har märkt en av mörkrandig-rygg pojkarna med en grön penna (ogiftig) Den ljusaste och paddan kan jag se rätt redan från ryggsidan.